Bobcat

Novice sau maistru, n-ai cum să nu fi auzit de renumitul brand Bobcat!

Bobcat este artistul industriei, cel care și-a trasat un drum mai special, mai seducător, prin inovația creațiilor sale, cât și prin strălucirea cu care și-a comunicat producțiile. Acest artist a făcut din muncă, o plăcere! I-a ajutat pe workeri să fie mai practici, mai rapizi, mai productivi. Bobcat este, de departe, inovatorul care a suplinit cel mai bine lipsa mâinilor de lucru, sau a forței, dar nu oricum, oriunde, ci în spații mai mici, sau poate chiar în interioare.

Bobcat este zeul depozitelor, prietenul logisticii, coechipierul ecologiei și cârma șantierelor. Un producător american de utilaje industriale, echipamente agricole și echipamente pentru construcții, apreciat pentru fabricarea recunoscutului miniîncărcător Bobcat. Produce, de asemenea, excavatoare compactetractoare compacte, încărcătoare telescopice, compactoare și alte echipamente hidraulice mici.

Bobcat

Miniîncărcătorul Bobcat

Un fermier din Minnesota și-a exprimat nevoia unui utilaj suficient de mic pentru a manevra interiorul unui hambar cu stâlpi, dar suficient de puternic, pentru a fi cu adevărat folositor unei de zile de muncă intense. Utilajul trebuia să fie și suficient de ușor pentru a funcționa la nivelul superior. Așadar… cererea primește și ofertă! Frații Louis și Cyril Keller au dezvoltat un miniincărcător frontal cu design mic, cu trei roți, cu o transmisie cu curea. L-au livrat lui Velo pe 4 februarie 1957. Și iată cum…. se naște etalonul. O nouă stea albastră pe cerul industriei construcțiilor și nu numai. 

De unde numele miniincarcator Bobcat ?

Numele de Bobcat a fost ales în timpul unei călătorii, alături de un agent de publicitate, pe nume Lynn Bickett. Hotărârea a fost luată între Minneapolis și Gwinner, într-un schimb de idei de nume. Nu a întârziat să apară nici sloganul – dur, rapid și agil, slogan folosit frecvent în publicitate, pentru promovarea miniîncărcătorului. De zeci de ani, numele Bobcat este sinonim cu miniîncărcătoarele.

”La urma urmei, am adus lumii primul său miniîncărcător Bobcat adevărat în 1960: M400. Invenția noastră a lansat industria echipamentelor compacte! Astăzi, Bobcat este o întreprindere globală de 11,6 miliarde de dolari – devenind liderul industriei compacte.”

Astazi, miniîncărcătoarele Bobcat dispun de motoare mai puternice, de atașamente hidraulice și cabine care mențin operatorul confortabil și în deplină siguranță. Noua serie M2 oferă o reglare automată pentru a face experiența de lucru mai confortabilă și pentru a preveni scurgerea materialului. Joystick-urile oferă operatorului control complet și pun toate funcțiile încărcătorului la îndemâna operatorului. Încărcătoarele și excavatoarele Bobcat dispun și de unele dintre cele mai versatile și utilizabile atașamente. De la ciocane hidraulice la melci, la cupe de excavator. Indiferent de sarcina pe care trebuie să o îndeplinești, aceste mașini durabile și versatile te pot ajuta să o faci mai rapid și mai ușor.

Compania Bobcat declară că este nevoie de oameni inteligenți pentru a proiecta si a construi mașini rezistente și puternice în pachete compacte. ”Inginerii noștri au continuat să găsească modalități de a face echipamente compacte. Nu numai puternice și rezistente! Ci, la fel de inteligente, agile și receptive precum animalul de prerie care a inspirat numele companei noastre.”

Descoperă componente de top în oferta noastră!

Vine un moment în care utilajul tău Bobcat are nevoie de forțe proaspete. Piese noi pentru a le înlocui pe cele care și-au îndeplinit cu brio misiunea. Pentru că, din păcate, piese de schimb indestructibile nu s-au inventat încă. Din fericire, însă, există soluții! Piese originale Bobcat, chiar aici, la îndemâna ta! Depozitul nostru are o zonă rezervată exclusiv pieselor de schimb originale Bobcat. Acestea sunt aranjate și păstrate în cele mai bune condiții, pentru a nu le fi compromise în niciun fel calitățile. Le poți comanda simplu și rapid folosind datele noastre de contact. Iar noi ți le livrăm rapid, oriunde în țară. Dacă ai nevoie de ajutor pentru identificarea lor, ia legătura cu colegii de la vânzări și bucură-te să primești consultanță gratuită!